Over Mij

OM Concepts is bedacht door Owen en Mieke, wat begon met een kleinschalig dansconcept in Amsterdam is uitgegroeid tot een evenementenbureau volledig gerund door Mieke. Met o.a. ervaring in de events, marketing en design kan ik jou een all-in concept aanbieden. Of je nu op zoekt bent naar een artiestenmanager, een evenementenplanner, het allerleukste kinderfeestje of een online marketing specialist bij OM Concepts ben je aan het juiste adres.

De letters OM in OM Concepts staan voor Owen en Mieke, twee jonge, ervaren en gepassioneerde ondernemers die na goed overleg besloten de handen ineen te slaan. Met o.a. ervaring in de sales, events en marketing kunnen ze samen een all-in concept aanbieden. Of je nu op zoekt bent naar een artiesten manager, een evenementenplanner, businesscoach of een online marketing specialist bij OM Concepts ben je aan het juiste adres.

Over Mieke

Ik ben graag creatief of organisatorisch bezig! Ik geniet ervan om vanaf scratch een mega event op te zetten, of onder het genot van een Haver Latte (macchiato) een keischerpe social media strategie neer te zetten. Die naam concepts is er natuurlijk niet voor niets! Concepten bedenken, ontwikkelen en in de markt zetten is wat ik het liefste doe.

Mijn bedrijf brengt mij erg veel voldoening en troost, samen met Owen heb ik dit mogen opzetten ten tijde dat mijn moeder op haar sterfbed lag. De kracht die ik uit mijn business haal zorgt ervoor dat ik er elke dag weer tegenaan kan!

Doordat OM Concepts steeds harder groeit ben ik ontzettend blij met Emilie, zij is mijn allereerste werkneemster en levert altijd geweldig werk!

Je wilt vast graag weten wat er zoal in het portfolio van OM Concepts staat. Maar eerst wil ik je graag vertellen waar ik het meest trots op ben.

Case: a.s.r. vastgoed en Leidsche Rijn centrum (winkelcentrum):

Op een gure vrijdagmiddag na 15.00 uur. “Mieke, kan jij even navragen of er behoefte is bij de ondernemers aan een evenement. Het moet dan wel plaatsvinden voor het einde van de maand (nog 14 dagen te gaan).” De ondernemers wilden graag een Halloween evenement.

Na het weekend meteen kogel door de kerk, het evenement zou doorgaan. Of ik het binnen 11 dagen zou kunnen organiseren? NATUURLIJK!

En waar ik nog trotser op ben is dat ik het jaar erna het evenement weer mocht organiseren.

OM Concepts werkt onder andere voor a.s.r. vastgoed aan het project Leidsche Rijn Centrum. Waarbij ze een aantal evenementen hebben georganiseerd en ze ondersteunen op het gebied van marketing. Door haar hands-on methode heeft Mieke een manier gevonden om zelfs in een groot winkelcentrum ervoor te zorgen dat alle winkeliers enthousiast meewerken aan evenementen. Gepersonaliseerd op ieders behoefte en mogelijkheden, denkend in oplossingen!

Meer weten?

Ben jij benieuwd hoe wij jou verder op weg kunnen helpen? Een creatieve brainstormsessie of liever genieten van een lekkere kop koffie? Neem dan contact met ons op!

CONTACT OPNEMEN