Weddingplanner

Weddingplanner in omgeving Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer of Uithoorn nodig? Maar ook als je buiten deze regio woont dan ben je natuurlijk van harte welkom. OM Concepts helpt namelijk niet alleen bedrijven maar ook particulieren. En laten we even eerlijk zijn, is er iets mooier dan het vieren van de liefde (en het eten van taart)? Een bruiloft regel je niet zomaar daar komt flink wat bij kijken. Met ons ruime netwerk aan toeleveranciers maken we van jullie bruiloft een dag waar de gasten nog lang over zullen blijven napraten.

Een weddingplanner kan je op verschillende manieren helpen om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Misschien vind je het leuk om alles zoveel mogelijk zelf te organiseren maar wil je op de dag zelf extra hulp. Of misschien wil je alleen een brainstormsessie met iemand die je allerlei tips & tricks geeft zodat je goed weet waar je op moet letten. Besteed je liever alles uit zodat je stressvrij van je verlovingsperiode kan genieten? Bij OM Concepts kijken we graag naar wat jullie als bruidspaar willen. Hierop passen wij onze diensten aan, service op maat!

Weddingplanner hoofddorp Amstelveen Amsterdam nieuwvennep aalsmeer uithoorn

Kosten van een weddingplanner

Jullie vinden het vast fijn om een richtlijn te hebben van hoeveel een weddingplanner kost. Nu is dat natuurlijk per bruiloft verschillend maar om jullie alvast een richtlijn te geven kan je de volgende prijzen aanhouden:

Weddingplanning van A tot Z

1950,-vanaf
  • Jullie bruiloft van A tot Z geregeld

Ceremoniemeester op de dag zelf

599,-vanaf
  • De regeltante op jullie grote dag

Weddingconsult als je besluit te trouwen

150,-max 2,5 uur
  • Omdat een goed begin het halve werk is